Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kokteyl şurubu ile yapılabilecek bazı şeyler:
- Kokteyl yapımı 13. Kokteyl şurupları, alkollü ve alkolsüz kokteyllerin yanı sıra, kahveler, limonatalar, smoothieler ve diğer içeceklerde de kullanılabilir 3.
- Tatlı yapımı 3. Saphori gibi markalar, çilek, ahududu, mango, limon, portakal gibi çeşitli meyve aromalı şuruplar sunarak kek, kurabiye, dondurma, pankek, waffle ve cheesecake gibi tatlılarda da kullanım imkanı sağlar 3.
- Garnitür 3. Kokteyl şurupları, içeceklerin görsel çekiciliğini artırmak için de kullanılabilir 3. Bardağın kenarına şurup sürebilir veya içeceğin üzerine şurupla desenler yapılabilir 3.
Ayrıca, evde bazı kokteyl şurupları da yapılabilir:
- Çilek şurubu 5. Ezilmiş çilekler su ve şekerle karıştırılıp süzülerek hazırlanır 5.
- Nar şurubu 5. Nar kabukları ve zarları ezilip süzüldükten sonra şeker şurubu ile karıştırılır 5.
- Şeftali şurubu 5. Doğranmış şeftaliler su ve şekerle kaynatılarak hazırlanır 5.
- Portakal şurubu 5. Portakal kabukları rendelenip şekerle karıştırıldıktan sonra sıkılan portakal suları ile kaynatılır 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: