Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Köfteye lezzet veren bazı baharatlar şunlardır:
- Kimyon 124. Kendine has aroması ile köftenin lezzetini derinleştirir 4.
- Karabiber 14. Taze çekilmiş karabiber, köfteye hoş bir aroma ve tat kazandırır 4.
- Kırmızı toz biber 14. Acı veya tatlı kırmızı toz biber, köftenin rengini ve lezzetini zenginleştirir 4.
- Tuz 14. Köfte harcındaki diğer malzemelerin tatlarını ortaya çıkarır 4.
- Yeni bahar 3. Kendine has aroması nedeniyle köftelerde sıklıkla kullanılır 3.
- Pul biber 3. Kırmızı biberin çekirdeksiz tarafından öğütülen pul biber, köfteye renk verdiği gibi lezzetine lezzet katar 3.
- Kekik 3. Baskın tadı nedeniyle az miktarda kullanıldığında köfteye lezzet verir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: