Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tavuk içine konabilecek bazı baharatlar şunlardır:
- Biberiye: Tavuk ve et yemeklerinde sıkça kullanılan aromatik bir baharattır 13.
- Köri: Tavuk kavurması ve sotesinde tercih edilen, yoğun bir tat katan baharat 12.
- Pul Biber: Acı sevenler için vazgeçilmez bir baharat olup, sulu tavuk yemeklerinde kullanılır 12.
- Kimyon: Tavuk sote ve tavuk dürümde iştah açıcı ve lezzetli bir etki yaratır 12.
- Kekik: Tavuk etine ayrı bir lezzet katan, ızgarada pişirilen tavuklarda kullanılan bir baharattır 13.
- Toz Kırmızı Biber: Tavuğun rengini kızartarak güzelleştiren ve yumuşak yapan bir baharat 1.
- Karabiber: Acımsı tadı ve yoğun kokusuyla dikkatli kullanılması gereken bir baharattır 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: