Buradasın
10 çeşit tavuk yemeği nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
İşte 10 çeşit tavuk yemeği tarifi:
- Tavuk Tantuni: Tavuk etinin ince ince doğranıp baharatlanmasıyla hazırlanır, lavaş veya sandviç ekmeği içerisinde sunulur 1.
- Tavuklu Sebzeli Noodle: Tavuk göğsü, brokoli, mantar ve soya sosu ile yapılan bir Asya yemeği 1.
- Tandoori Tavuk Tikka: Hint mutfağının sevilen lezzetlerinden, tavuk butlarından iri parçalar halinde hazırlanır ve baharatlanır 1.
- Sebzeli Tavuk Sarma: Fileto tavuk eti, kaşar peyniri, biber ve sarımsak gibi malzemelerle doldurularak sarılır ve fırında pişirilir 1.
- Fırında Tavuk: Fırında pişirildiği için düşük kalorili, demir bakımından zengin bir yemektir 1.
- Tavuklu Sultan Kebabı: İncecik yufka ile hazırlanan, isteğe göre tavuk yerine kırmızı et ile de yapılabilen bir kebap tarifidir 1.
- Izgara Sebzeli Milföy Baget: Tavuk bagetlerin milföye sarılarak ızgarada pişirilmesiyle hazırlanan şık bir yemek 1.
- Tavuk Dolması: İç pilav ile doldurulan tavuk, kuru meyveler ve baharatlarla süslenir 1.
- Köri Soslu Tavuk: Tavuk butları ile hazırlanan, protein bakımından zengin ve kolay bir yemektir 13.
- Ballı Hardallı Tavuk: Kemiksiz tavuk pirzolaları bal ve hardallı sos eşliğinde marine edilerek yapılır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: