Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Keklik etinden çeşitli yemekler yapılabilir, bunlar arasında:
- Keklik Tavası: Keklik eti, sebzeler ve baharatlarla birlikte tavada kızartılarak veya sote edilerek yapılır 1.
- Keklik Güveç: Keklik eti, sebzeler ve soslarla birlikte güveçte pişirilir 1.
- Keklik Dolması: Keklik eti, pirinç, baharatlar ve farklı malzemelerle doldurularak fırında veya tencerede pişirilir 1.
- Keklik Kebabı: Keklik eti, baharatlarla marine edilerek şişlere dizilip mangalda veya fırında pişirilir 12.
- Keklik Çorbası: Keklik eti, sebzeler ve bulgur veya pirinçle yapılan besleyici bir çorbadır 12.
Ayrıca, keklik eti kızartma, ızgara, yahni ve çiğ köfte gibi yemek tariflerinde de kullanılabilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: