Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Karışık kebap içinde genellikle şu malzemeler bulunur:
- Kuzu şiş 15. Marine edilmiş kuzu etinin şişe dizilerek ızgarada pişirilmesiyle hazırlanır 5.
- Tavuk şiş 15. Baharatla terbiye edilmiş ve dinlendirilmiş tavuk etinden yapılır 2.
- Adana kebabı 5. Kıyma ve özel baharatlarla hazırlanan acılı bir kebap türüdür 5.
- Kuzu pirzola 5. Kuzu etinin kemikli kısmının ızgarada pişirilmesiyle elde edilir 5.
- Köfte 5. Kıyma, baharat ve ekmek içiyle hazırlanan küçük köfteler şeklindedir 5.
Ayrıca, karışık kebap yanında pilav, bulgur, közlenmiş domates, biber ve soğan gibi garnitürler de servis edilebilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: