Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Adana kebap masasında genellikle şu lezzetler bulunur:
- Kebap çeşitleri 1. Masada acılı kebaplar, pirzola, köfte, kuşbaşı gibi çeşitli kebaplar yer alır 1.
- Pide 1. Çıtır pide de masada sıkça görülen bir lezzettir 1.
- Meze 15. Efsane meze tabakları, sumaklı soğan, acılı ezme ve nar ekşisiyle hazırlanmış salatalar gibi çeşitli mezeler sunulur 15.
- Söğüş ve salata 4. Közlenmiş domates, biber ve yeşilliklerden oluşan söğüşler ile salata masada yer alır 4.
- Şalgam veya ayran 14. Adana kebap genellikle şalgam veya ayran ile tüketilir 14.
- Tırnak pide veya lavaş 4. Adana kebabın yanında tırnak pide veya lavaş tercih edilir 4.
Bu lezzetler, farklı mekanlarda ve sunumlarda değişiklik gösterebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: