Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kars kaşarının özellikleri şunlardır:
- Yoğun ve Tamamlayıcı Lezzet: Kendine özgü aroması ve dokusuyla dikkat çeker, sütün kalitesi ve olgunlaşma süreci sayesinde mükemmel bir tada sahiptir 12.
- Sert Dokusu: Dilimlenip sandviçlerde veya yemeklerde kullanılabilir, ayrıca rendelenerek salatalara ve makarnalara eklenir 12.
- Uzun Süreli Olgunlaşma: Uzun bir olgunlaşma sürecinden geçirilir, bu da tadının daha da derinleşmesine olanak tanır 1.
- Besin Değeri: Yüksek kaliteli protein, kalsiyum ve A vitamini içerir 13.
- Probiyotikler: Fermente bir ürün olduğu için probiyotik bakteriler içerir, bu da sindirim sağlığını iyileştirebilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: