Buradasın
Karnıyarığın sulu olması için ne yapmalı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Karnıyarığın sulu olması için şu adımlar izlenebilir:
- İç harcın hazırlanması 13. Kıyma kavrulduktan sonra, sırasıyla soğan, sarımsak, biber, domates ve baharatlar eklenmeli; harç hafif sulu kalacak şekilde iyi kavrulmalıdır 13.
- İç harcın doldurulması 15. Patlıcanlar kızartıldıktan sonra, iç harç bastırarak doldurulmalı, ancak çok taşırılmamalıdır 15.
- Pişirme 35. Karnıyarık, fırında pişirilecekse, iç harcı doldurulmuş patlıcanların üzerine biraz sıcak su eklenebilir 35.
Ayrıca, karnıyarık iç harcına 1 su bardağı sıcak su eklenerek de harcın sulu olması sağlanabilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: