Buradasın
Karamel çikolata ile espresso nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Karamel ve çikolata ile espresso yapmak için iki farklı tarif önerisi:
- Çikolata Kaplı Espresso Tarifi:
- Malzemeler: 100 gr espresso kahve çekirdeği, 150 gr kaliteli bitter, sütlü veya beyaz çikolata, 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı (isteğe bağlı) 1.
- Yapılışı:
- Çikolatayı benmari usulü eritin 1.
- Hindistan cevizi yağını ekleyin ve karıştırın (isteğe bağlı) 1.
- Espresso çekirdeklerini erimiş çikolatanın içine dökün ve iyice kaplandığından emin olun 1.
- Çekirdekleri bir çatal yardımıyla tek tek alın ve yağlı kağıt üzerine dizin 1.
- Oda sıcaklığında veya buzdolabında yaklaşık 30 dakika bekleterek çikolatanın donmasını sağlayın 1.
- Karamel Macchiato Tarifi:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: