• Buradasın

    Kakaolı bisküvi ile ne yapılır?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Kakaolu bisküvi ile yapılabilecek bazı tarifler:
    • Kakaolu bisküvi topları 1. Malzemeler: 1,5 paket kakaolu bisküvi, yarım paket margarin veya tereyağı, yarım su bardağı pudra şekeri, yarım su bardağı süt, 2 yemek kaşığı kakao, hindistan cevizi 1.
    • Kakaolu bisküvili parfe 2. Malzemeler: 13 adet kakaolu kremalı bisküvi, 200 ml sıvı krema, 5-6 yemek kaşığı bal, 1 çay bardağı fındık, 1 kase çilek 2.
    • Pratik bisküvili pasta 4. Malzemeler: 2 paket kakaolu pötibör bisküvi, 2 adet muz, çeyrek çay bardağı süt 4.
    Ayrıca, kakaolu bisküvili sütlü tatlı, çikolatalı ganajlı pasta ve kremalı bisküvi pastası gibi tarifler de bulunmaktadır 34.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    En güzel kakaolu kurabiyeyi hangi tarifle yapılır?

    En güzel kakaolu kurabiyenin hangi tarifle yapıldığına dair kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, kakaolu kurabiye yapmak için kullanılabilecek bazı tarifler şunlardır: Elmas Kurabiye. Pudingli Kurabiye. Brownie Kurabiye. Kakaolu Çatlak Kurabiye. Kakaolu Damla Çikolatalı Kurabiye. En güzel kakaolu kurabiyeyi bulmak için farklı tarifleri deneyerek kendi tercihinize göre karar verebilirsiniz.

    Kakao bisküvi arasına ne konur?

    Kakaolu bisküvi arasına krem şanti, meyve, çikolata sosu veya kuruyemiş gibi malzemeler eklenebilir. Bazı örnekler: Krem şanti ve meyve: 2 paket kakaolu petibör bisküvi, 2 adet muz, çeyrek çay bardağı süt, 1 poşet krem şanti ve isteğe bağlı olarak hindistan cevizi kullanılarak bisküvili kolay pasta yapılabilir. Çikolata sosu: Kakaolu bisküvi topları yapılırken, harçtan alınan bezeler fındık, ceviz veya hindistan cevizine batırıldıktan sonra üzerine çikolata sosu dökülebilir. Kuruyemiş: Kakaolu bisküvi topları tarifinde, harç ceviz veya fındık ile zenginleştirilebilir.

    Kakao ile hangi kurabiyeler yapılır?

    Kakao ile yapılan bazı kurabiye türleri: Brownie kurabiye. Kakaolu çatlak kurabiye. Islak kurabiye. Çikolatalı vişneli parmak izi kurabiye. Kakaolu diş kurabiyesi. Ayrıca, kakaolu kurabiye, kakaolu susamlı kurabiye, mantar kurabiye, papatya kurabiye, az malzemeli kurabiye, cevizli kakaolu kurabiye, elmas kurabiye, hanımeller kurabiye, iki renkli alacalı kurabiye gibi birçok kakaolu kurabiye tarifi bulunmaktadır.

    Kakaolu bisküvi arası lokum nasıl yapılır?

    Kakaolu bisküvi arası lokum yapmak için gerekli malzemeler: 1 litre süt; 2 yemek kaşığı un; 2 yemek kaşığı nişasta; 3 yemek kaşığı kakao; 1 çay bardağı toz şeker; 1 paket vanilya; 1 poşet krem şanti; 1 çay bardağı süt; 40 adet kakaolu petit beurre bisküvi; 1,5 çay bardağı Hindistan cevizi rendesi. Yapılışı: 1. Toz şeker, irmik ve unu tencereye alıp karıştırın. 2. Sütü ilave edin ve orta ateşte el çırpıcısı ile karıştırarak pişirin. 3. Kaynamaya başladığında ocağı kısın ve 3 dakika daha pişirin. 4. Ocaktan alıp tereyağı ve şekerli vanilini ilave edin, karıştırın. 5. 5 dakika bekletip krem şantiyi ekleyin ve 1-2 dakika karıştırın. 6. Arada karıştırarak 15-20 dakika soğutun. 7. Soğuyan tatlıdan bir yemek kaşığı alıp bir bisküvinin ortasına koyun. 8. Tatlı kaşığı yardımıyla kenarlara doğru yayın. 9. Üzerine ikinci bir bisküvi kapatın ve kenarlarını Hindistan cevizine bulayın. 10. Tüm bisküviler için aynı işlemi yaptıktan sonra buzdolabında soğutup servis yapın. Ayrıca, bisküvili lokum yapmak için şu malzemeler kullanılabilir: 1 lt süt; 5 yemek kaşığı şeker; 2 çay bardağı un; 75 g margarin; 1 paket şekerli vanilin; 1 paket petibör sade/kakaolu bisküvi; 1 paket krem şanti + 1 su bardağı süt. Yapılışı: 1. Bisküvileri robottan geçirin. 2. Süt, şeker, un ve margarinle muhallebi hazırlayıp en son şekerli vanilini ekleyin. 3. 10 dakika ılımasını bekleyip bisküvilerin üzerine dökün. 4. Buzdolabında biraz beklettikten sonra şeritler halinde dilimleyip 2’ye katlayarak servis edin.