Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kahveye eklenebilecek bazı baharatlar:
- Tarçın 13. Özellikle cappuccinonun üzerine serpilebilir veya kahve çekirdekleriyle birleştirilebilir 1.
- Kakule 13. Arap ve Türk kahvesine yakışabilir, kahve pişirilirken içine 2-3 kakule tohumu atılabilir 2.
- Karanfil 13. Özellikle Kolombiya çekirdeklerine çok yakıştığı söylenir 1.
- Vanilya 13. Kahve çekirdekleriyle birlikte öğütülüp demlenebilir 1.
- Zencefil 1. Taze veya toz halinde kullanılabilir 1.
- Muskat 13. Az miktarda rendelenmiş olarak eklenebilir 1.
- Kakao 1. Toprak, ceviz ve meyve notaları içerir 1.
- Biberiye 1. Özellikle topraksı ve baharatlı kahvelerle uyum içindedir 1.
- Yıldız anason 1. Güçlü bir baharat olduğu için ölçülü miktarda eklenmelidir 1.
- Safran 13. Çiçek ve bal notaları ile dünyevi bir tada sahiptir 1.
Baharatların tadı ve aroması çok güçlü olduğu için, ölçülü miktarda kullanılması önerilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: