Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kahvenin içine eklenebilecek bazı güzel tatlar:
- Tereyağı 12. Özellikle İskandinav ülkelerinde yaygın olan bu yöntemde, kahveye yarım çay kaşığı tereyağı eklenir 1.
- Hindistan cevizi yağı 124. Kahvenin kremamsı yapısını güçlendirir ve sağlıklı yağ asitleri sağlar 4.
- Limon kabuğu 123. Kahvenin acı tadını yumuşatır ve dişlerde leke oluşumunu önler 12.
- Tuz 12. Kahve aromasını ortaya çıkarır ve acı tadı yumuşatır 2.
- Bal 24. Doğal bir tatlandırıcı olup, antioksidanlar içerir ve bağışıklığı güçlendirebilir 4.
- Kakule 12. Kahvedeki kafeinin etkilerini azaltır ve yan etkileri önler 12.
- Fıstık ezmesi 1. Kahvenize kremamsı bir tat katar ve protein ile potasyum sağlar 1.
- Dondurma 12. Şekeri ve kremi azaltarak daha tatlı bir alternatif sunar 2.
- Tarçın 24. Yağ yakımını hızlandırır, metabolizmayı çalıştırır ve tatlı isteğini bastırır 24.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: