Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kadayıfın püf noktaları şunlardır:
- Şerbetin Soğuk Olması: Kadayıf dolması yaparken şerbetin soğuk, tatlıların ise sıcak olması gerekir 1.
- Taze Kadayıf Kullanımı: Kadayıfın taze olması, çıtırlığını artırır 23.
- Kadayıfın Didiklenmesi: Kadayıf, tezgah üzerinde didiklenerek açılmalıdır 1.
- Yumurtaya Bulama: Kadayıf, yumurtaya bulanır ancak yumurta kokusunu azaltmak için yumurtalar iyice çırpılmalıdır 1.
- Kızgın Yağda Pişirme: Kadayıf, kızgın yağda pişirilmeli ve altın sarısı rengine döndüğünde çıkarılmalıdır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: