Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kokoreç çeşitleri kullanılan malzeme, pişirme tekniği ve sunum tarzına göre değişiklik göstermektedir 12. İşte bazı yaygın kokoreç çeşitleri:
- Ekmek arası kokoreç 1. En yaygın çeşit olup, ince doğranmış kokoreç yarım veya çeyrek ekmek arasına konularak servis edilir 1.
 - Porsiyon kokoreç 1. Tabakta servis edilir, genellikle yanında domates, biber ve turşu bulunur 1.
 - Midyeli kokoreç 1. Bazı bölgelerde midye ile birlikte servis edilir 1.
 - Kuşbaşı kokoreç 1. Kokoreç küp şeklinde doğranarak servis edilir 1.
 - Klasik kokoreç 4. Kuzu bağırsağı içine kuzu eti, böbrek ve ciğer gibi organ etleri karışımı konulup şişe geçirilerek mangalda pişirilir 4.
 - Çırçır kokoreç 4. Etin daha ince doğranıp bağırsağın etrafına sarılmasıyla yapılır 4.
 - Bodrum kokoreci 4. Bağırsağa sadece kuzu eti doldurulup, çok az baharatla pişirilir 4.
 - Adana kokoreci 4. Diğer kokoreçlere göre daha baharatlıdır, acı biber ve özel baharat karışımları kullanılır 4.
 - Saray kokoreci 4. Bağırsağın içine çok fazla et yerleştirilerek yapılır, zengin ve yoğun bir lezzet sunar 4.
 - Izgara kokoreç 4. Kokoreç doğrudan mangalda değil, ızgarada pişirilir 4.
 
Ayrıca, tekinusta.com sitesinde Pişmiş Roket Kokoreç, Pişmiş Atom Kokoreç, Pişmiş Halka Kokoreç, Tüm (Baton) Kokoreç ve İzmir Usulü Doğranmış Kokoreç gibi farklı kokoreç çeşitleri de bulunmaktadır 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: