Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Jelibon çeşitlerinden bazıları şunlardır:
- Meyveli jelibon 25. Çilek, limon, elma, portakal, kiraz, muz, ananas ve mango gibi birçok meyvenin aromasını taşır 25.
- Karamel jelibon 5. Karamel aromalıdır ve jöle benzeri bir dokuya sahiptir 5.
- Koyu çikolatalı jelibon 5. Daha yoğun bir çikolata lezzeti sunar 5.
- Sütlü çikolatalı jelibon 5. Daha tatlı bir aromaya sahiptir 5.
- Şeker kaplı jelibon 5. Dış yüzeyi şekerle kaplanan jelibonlar, ekstra tatlı bir lezzet sunar 5.
- Aromasız jelibon 5. Vanilya, bal, tarçın veya nane gibi tatların eklenebildiği bir taban olarak da kullanılabilir 5.
- Ekşi jelibon 5. Birçok çeşidi vardır 5.
- Acı jelibon 5. Biberli, naneli ve tarçınlı jelibonlar içerir 5.
- Hayvan şekilli jelibon 5. Ayıcık, solucan, yılan, kalp, yıldız gibi şekillerde üretilir 5.
- Meyve dilimli jelibon 5. Meyve dilimleri şeklinde üretilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: