Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Japon mutfağının acı tatlı olarak değerlendirilebilecek bazı yemekleri şunlardır:
- Miso Çorbası: Ezilmiş soya fasulyesi macunu (miso) ile yapılan, genellikle yan yemek olarak servis edilen bir çorbadır 12.
- Takoyaki: Ahtapot topları olarak bilinen, tempura hamuruna batırılmış ve kızartılmış bir atıştırmalıktır 1.
- Udon: Kalın buğday unu eriştesi, genellikle sıcak olarak servis edilir ve çeşitli soslarla tatlandırılabilir 2.
- Okonomiyaki: Lahanalı hamur işi, çeşitli malzemelerle zenginleştirilebilir 1.
- Shabushabu: Çok ince kesilmiş et dilimlerinin kaynar suda pişirilerek servis edildiği bir yemektir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: