Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Japonya'da birçok çeşit tatlı bulunmaktadır. İşte bazıları:
- Daifuku Mochi: Pirinç, azuki fasulyesi ve şekerle yapılan popüler bir tatlı 14.
- Wagashi: Kiraz çiçeğini andıran şekilde yapılan geleneksel bir tatlı 1.
- Dango: Bambu çubuk üzerine dizilen beş yuvarlak kek ile sunulan tatlı 14.
- Monaka: İki mochi gofret ve azuki fasulye reçeli dolgusundan oluşan tatlı 14.
- Taiyaki: Balık şeklindeki kalıplara dökülerek yapılan tatlı 14.
- Japon Cheesecake: Süngerimsi yapıya sahip, çırpılmış yumurta akı ile yapılan tatlı 1.
- Namagashi: Fasulye ezmesi veya meyve jöleleri ile yapılan, doğa şekillerinden esinlenerek tasarlanan tatlı 14.
Bu liste, Japonya'daki tatlı çeşitlerinin tamamını kapsamamaktadır.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: