Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
- Yumurta 13. Haşlanmış, sahanda veya çırpılmış olarak servis edilir 1.
- Sosis 13. Genellikle domuz eti kullanılır, ancak tavuk veya hindi sosisleri de tercih edilebilir 1.
- Domates 13. Izgara veya fırınlanmış olarak sunulur 1.
- Mantar 13. Sote edilmiş mantarlar kahvaltının vazgeçilmezidir 1.
- Fasulye 13. Genellikle domates soslu beyaz fasulye kullanılır 1.
- Bacon (domuz pastırması) 13. Kahvaltının klasik bir parçasıdır 1.
- Ekmek 13. Tost veya kızarmış ekmek dilimleri ile servis edilir 1.
Ayrıca, kahvaltıya ek olarak siyah pudding (kan sucuğu) gibi öğeler de dahil edilebilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: