Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
İkram bisküvinin içindekiler şu şekildedir:
- buğday unu 3;
- bitkisel yağlar (palm) 3;
- şeker 3;
- fındık püresi (%4,5) 3;
- invert şeker şurubu 3;
- nişasta 3;
- peynir altı suyu tozu (süt) 3;
- tam yağlı süt tozu 3;
- kabartıcılar (amonyum hidrojen karbonat, sodyum hidrojen karbonat, disodyum difosfat) 3;
- yağsız süt tozu 3;
- aroma vericiler 3;
- tuz 3;
- emülgatör (soya esintisi) 3;
- yağı azaltılmış kakao tozu 3;
- un işlem maddesi (sodyum metabisülfit) 3;
- asitlik düzenleyici (sitrik asit) 3.
Alerjen bileşenler arasında süt ve süt ürünleri, soya, eser miktarda susam ve yumurta bulunabilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: