Buradasın
Hazır mousse kreması nasıl kullanılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
- Pasta Tabanını Hazırlama: Bisküvileri rondodan geçirerek un haline getirin, eritilmiş tereyağı ve sütle karıştırarak kalıba dökün ve buzdolabında dinlendirin 1.
- Mousse Kremasını Hazırlama: Bitter çikolatayı benmari usulü eritip ılıtın 1. Ayrı bir kapta sıvı kremayı mikserle kabartın 1. Yumurta sarıları ve pudra şekerini karıştırıp, erittiğiniz çikolata ve vanilya özünü ekleyin 1. Son olarak, çırpılmış kremayı bu karışıma spatula yardımıyla yavaşça ekleyerek mousse kıvamına getirin 1.
- Pastayı Birleştirme: Buzdolabında dinlenen pasta tabanının üzerine hazırladığınız mousse kremasını dökün ve üzerini düzleştirin 1.
- Soğutma: Pastayı en az 4 saat, tercihen bir gece buzdolabında bekletin 1.
- Servis: Servis etmeden önce üzerini kakao, çikolata parçaları veya meyvelerle süsleyebilirsiniz 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: