Buradasın
Havucu haşlarken içine ne konur?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Havucu haşlarken içine konabilecek bazı malzemeler:
- Baharatlar ve aromatik bitkiler 5. Damak tadına göre soğan, sarımsak, havuç dilimleri, defne yaprağı gibi malzemeler eklenebilir 5.
- Maydanoz 3. Haşlama suyuna maydanoz eklemek, etin kokusunu bastırabilir 3.
- Tereyağı 3. Havuç ve diğer sebzeler, tereyağı ile sotelenerek daha lezzetli bir hale getirilebilir 3.
- Ekstra sebzeler 4. Patates gibi sebzeler, havuçlarla birlikte haşlanabilir 4.
Havuç, genellikle garnitür olarak haşlandığı için içine konacak malzemeler, yapılacak yemeğe göre değişebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: