Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tüketilmesi önerilen donuk ürünler şunlardır:
- Kırmızı et: Parça etler 15-18 ay, kıyma ise 2-3 ay saklanabilir 1.
- Balık: Deniz balıkları 24 aya kadar, yağlı balıklar (somon, sardalya) ise 3-6 ay saklanabilir 1.
- Meyve ve sebzeler: Bu gıdalar 24 aya kadar dayanabilir 1.
- Hazır paketli gıdalar: 18-24 ay boyunca dondurucuda tazeliğini korur 1.
- Ekmek ve hamur işleri: Pişmiş hamur işleri 12 ay, çiğ hamurlar ise 24 ay saklanabilir 1.
- Süt ürünleri: Tereyağı ve yoğurt gibi ürünler 6 ay, pişmiş peynirler ise 3 aya kadar dondurulabilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: