Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bazı besinlerin sindirim süreleri:
- Su: Doğrudan bağırsaklara geçer ve yaklaşık 15-20 dakika içinde sindirilir 12.
- Meyve ve sebze suları: Yüksek su içeriği nedeniyle yaklaşık 15-20 dakika içinde sindirilir 3.
- Çiğ sebzeler: Sindirimi 30-40 dakika sürer 13.
- Balık: Sindirimi 45 dakika ile 1 saat arasında değişir 12.
- Süt ve süt ürünleri: Ortalama olarak 2 saat içinde sindirilir 13.
- Kinoa: Tamamen sindirilmesi yaklaşık 2 saat sürer 3.
- Tavuk: Sindirimi genellikle 1,5-2 saat sürer 13.
- Kuzu eti: Sindirimi yaklaşık 4 saat sürer 13.
- Çerezler: Sindirimi yaklaşık 3 saat sürer 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: