Japon usulü mantı (gyoza) pişirmek için gerekli malzemeler: 200 gram kıyma (sığır veya domuz); 100 gram lahana, ince doğranmış; 2 dal yeşil soğan, ince doğranmış; 1 diş sarımsak, ezilmiş; 1 tatlı kaşığı soya sosu; 1 tatlı kaşığı susam yağı; 1 paket gyoza hamuru; 1 yemek kaşığı susam tohumu; 2 yemek kaşığı sıvı yağ (kızartmak için). Pişirme aşamaları: 1. Bir kapta kıyma, doğranmış lahana, yeşil soğan, ezilmiş sarımsak, soya sosu ve susam yağını karıştırın. 2. Gyoza hamurlarının ortasına harçtan 1 tatlı kaşığı koyun. 3. Bir tavaya sıvı yağı ekleyin ve ısıtın. 4. Kızaran mantıların üzerine az miktarda su ekleyin ve tavayı kapağını kapatın. 5. Son olarak, üzerine susam tohumlarını serpin ve biraz daha kızartın. Ayrıca, gyoza'yı haşlayarak veya fırında pişirerek de hazırlayabilirsiniz.