Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Gümülcine kahvesinin meşhur olmasının bazı nedenleri:
- Özel harman 15. Gümülcine kahvesi, sekiz ayrı bölgenin seçkin kahve çekirdeklerinin özel harmanı ile oluşturulur 1.
- Yumuşak içim 45. Türkiye'de yapılan kahvelere göre daha yumuşak içimli olarak bilinir 4.
- Bol köpük 5. Bol köpüklü bir kahve olduğu belirtilir 5.
- Hafif tat 4. Damakta hafif ve güzel bir tat bıraktığı ifade edilir 4.
- Tortu bırakmaması 5. Ağızda tortu bırakmadığı söylenir 5.
- Geleneksel üretim 2. Gümülcine'de geleneksel yöntemlerle, ince çekimlerle taze taze hazırlanması 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: