Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Glutensiz unlar arasında en iyisi olarak değerlendirilebilecek bir seçenek yoktur, çünkü en uygun un, kullanım amacına ve kişisel tercihlere göre değişiklik gösterebilir 5.
Bazı popüler glutensiz un çeşitleri:
- Badem unu 123. Yüksek protein ve lif içeriği ile besleyici bir alternatiftir 15.
- Karabuğday unu 134. Lif ve protein açısından zengindir, yoğun bir aromaya sahiptir 14.
- Mısır unu 14. Gluten içermez, pişirme ve kızartma işlemlerinde kullanılabilir 1.
- Nohut unu 12. Yüksek lif ve protein içeriği ile vegan ve vejetaryen diyetler için uygundur 1.
- Hindistan cevizi unu 24. Düşük karbonhidrat içeriği ve diyet lifi yönünden zengindir 5.
Glutensiz un seçerken, ürünün içeriğini kontrol etmek ve etiket bilgilerini incelemek önemlidir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: