Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Gluteni en az içeren kahvaltılıklardan bazıları şunlardır:
- Sebzeler ve meyveler 2. Doğal halleriyle tüketilen sebzeler ve meyveler, gluten içermez 2.
- Yumurta 23. Yumurtalı kahvaltılar, gluten içermeyen sağlıklı bir alternatiftir 23.
- Baklagiller 2. Baklagiller, gluten içermeyen bir başka kahvaltılık seçeneğidir 2.
- Glutensiz ekmek ve kraker 3. Glutensiz ekmek ve krakerler, kahvaltıda tereyağı, peynir veya avokado ile birlikte tüketilebilir 3.
- Glutensiz yulaf ezmesi 3. Yulaf ezmesi, üzerine taze meyve, kuruyemiş veya bal eklenerek hem tatlı hem de besleyici bir kahvaltı oluşturabilir 3.
Gluten hassasiyeti olan bireylerin, üretim sırasında buğday, arpa veya çavdarla temas etmiş olabilecek yulaf tüketiminde dikkatli olması gerekir 2.
Gluten içermeyen kahvaltılıklarla ilgili en doğru bilgiyi almak için bir uzmana danışılması önerilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: