Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Gıda hijyeni ve sanitasyonu dersi için aşağıdaki kitaplar önerilebilir:
- "Sanitasyon - Hijyen Eğitimi Rehberi" - Ayhan Dağ 1. Bu kitap, yemek üretim tesislerindeki hijyen kurallarını ayrıntılı olarak ele almaktadır 1.
- "Gıda Hijyeni ve Sanitasyon" - Osman Erkmen, Hidayet Sağlam, T. Faruk Bozoğlu 23. Kitap, gıda üretiminden tüketimine kadar olan süreçte hijyenik koşulların sağlanması için alınabilecek önlemlere odaklanmaktadır 23.
- "Gıda Endüstrisinde Hijyen ve Sanitasyon" - Mustafa Tayar, Velaaddin Kılıç 4. Bu kitap, hijyen ve sanitasyon ilkelerini, gıda güvenliği tehlikelerini ve personel hijyenini kapsamaktadır 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: