Evet, portakallı çikolatalı sufle yapılabilir. Malzemeler: - 1 adet büyük boy portakalın rendelenmiş kabuğu ve suyu; - 1 su bardağı süt; - 3 çorba kaşığı un; - 4 çorba kaşığı tereyağı; - 1 çay kaşığı vanilya; - 3 çorba kaşığı toz şeker; - 20 gram krema; - 3 adet yumurtanın sarısı + 4 adet yumurtanın akı; - 65 gram rendelenmiş çikolata. Hazırlanışı: 1. Sütü kaynatıp, soğumaya bırakın ve ardından buzdolabında 4 saat dinlendirin. 2. Un, tereyağı, vanilya ve toz şekeri ekleyip, kremayı ekleyerek karışımı soğutun. 3. Yumurta aklarını kar haline gelene kadar çırpın ve tuz ekleyip tekrar mikserleyin. 4. Portakal suyunu koyulaşana kadar kaynatıp ılınmaya bırakın. 5. Portakal suyu, portakalın rendelenmiş kabuğu, yumurta sarısı ve kar haline gelen yumurta akını tahta kaşıkla karıştırıp kremalı karışıma ilave edin. 6. Sufle kabını eritilmiş tereyağı ile yağlayıp buzdolabında dinlendirin, ardından kabı ikinci kez yağlayın. 7. Toz şeker, badem, ceviz veya fındık parçacıkları serpiştirin. 8. Sufle malzemesini yerleştirip, üzerini düzleştirin ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında 25 dakika pişirin. 9. Fırından çıkar çıkmaz üzerine pudra şekeri serpin.