Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Cheddar peynirli fondue yapımı için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır:
Malzemeler:
- 2 (8 oz.) torba Borden® Kalın Kesim Kıyılmış Keskin Cheddar Peyniri 1
- 1 yemek kaşığı mısır nişastası 1
- 1 su bardağı kuru beyaz şarap 1
- 1 diş sarımsak, ince rendelenmiş 1
- 1 tutam öğütülmüş muskat 1
- Çeşitli cruditeler (örneğin, kiraz domates, brokoli çiçekleri, renkli tatlı biberler, ekmek küpleri ve kornişon turşusu) 1
Yapılışı:
- Cheddar peyniri ve mısır nişastasını büyük bir kapta karıştırarak peyniri kaplayın 1.
- Bir fondue tenceresinde veya ağır tabanlı bir tencerede orta ateşte şarabı ve sarımsağı kaynatın, yaklaşık 2 dakika 1.
- Ateşi kısın ve peynir karışımının yarısını ve muskatı ekleyin 1. Peynir eriyene kadar karıştırın, yaklaşık 5 dakika 1.
- Kalan peyniri ekleyip eriyene kadar karıştırmaya devam edin, yine yaklaşık 5 dakika 1.
- Karışımı düşük ateşte sıcak tutarak servis edin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: