Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Fırında makarna çeşitlerinden bazıları şunlardır:
- Beşamel soslu ıspanaklı fırın makarna 1. Ispanak, soğan, beşamel sos, peynir ve makarna ile hazırlanan besleyici ve doyurucu bir ana öğündür 1.
- Lazanya 14. Beşamel ve bolonez sosun kat kat makarna tabakaları arasında enfes birleşimiyle hazırlanan fırın makarna çeşididir 4.
- Mac and cheese 24. Genellikle cheddar ile hazırlanan peynir sosu ve makarnanın uyumunun yarattığı, İngiliz ve Amerikan mutfak kültürünün çok sevilen bir parçasıdır 4.
- Patlıcanlı fırın makarna 4. Patlıcandan gelen isli notalar, tulum peyniri gibi kompleks bir lezzetle bir araya gelip fırında makarna ile buluştuğunda ortaya çıkan bir tariftir 4.
- Brokoli ve sosisli fırın makarna 4. Beşamel sos ve peynirin nar gibi kızardığı bu tarif, brokoli katkısıyla sağlıklı bir alternatif haline gelir 4.
- Peynir dolgulu midye makarna 4. Haşlanıp peynirle doldurulduktan sonra fırına giden midye makarna ve domates sosun benzersiz uyumuyla hazırlanan bir tariftir 4.
- Kremalı karnabaharlı fırın makarna 4. Kremayla birleşen karnabaharın eşsiz lezzeti ve fırın yemeklerine çok yakışan dokusuyla hazırlanan bir tariftir 4.
Fırında makarna çeşitleri, kullanılan malzemelere ve pişirme yöntemlerine göre farklılık gösterebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: