Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Fileto çıkarma tezgahı aşağıdaki özelliklere sahip olmalıdır:
- Kesim Tahtası: Tezgahta, balığın yerleştirileceği ve fileto bıçağının kullanılacağı sağlam bir kesim tahtası bulunmalıdır 34.
- Hijyenik Ortam: Temizlik ve sanitasyon için kolay temizlenebilir ve hijyenik bir yüzey sağlanmalıdır 2.
- Aydınlatma: Çalışma alanını yeterince aydınlatacak bir aydınlatma sistemi olmalıdır 5.
- Ek Araçlar: Balık temizleme aracı ve gerekirse kesim eldiveni gibi ek araçlar da tezgah üzerinde bulundurulmalıdır 3.
Bu özellikler, fileto çıkarma işleminin verimli ve güvenli bir şekilde yapılmasını sağlar.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: