Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Fas'ta en çok tüketilen yemeklerden bazıları şunlardır:
- Couscous (Kuskus) 123. İrmik unu, çeşitli sebzeler ve etle hazırlanan bir yemektir 3.
- Tajine 124. Et (genellikle kuzu veya tavuk), sebzeler, baharatlar ve zeytinyağıyla pişirilen bir tencere yemeğidir 2.
- Harira Çorbası 124. Mercimek, nohut, pirinç, domates ve baharatlarla hazırlanan bir çorbadır 2.
- Mechoui 12. Kuzu tandır olarak bilinen bu yemek, baharatlarla marine edilip ateşte yavaşça pişirilir 2.
- Zaalouk 12. Közlenmiş patlıcan, domates, sarımsak ve baharatlarla yapılan bir mezedir 2.
- Pastilla 125. Yufka ile hazırlanan ve içine güvercin veya tavuk eti konan bir hamur işidir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: