Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Fas mutfağında bulunan bazı yemekler şunlardır:
- Armut çorbası 1. Tatlı ve tuzlu tatları harmanlayan yoğun bir kıvama sahip çorba 1.
- Elma kurabiyesi 1. Taze elma ve tarçınla hazırlanan kurabiye 1.
- Kuskus pilavı 123. İnce bulgur tanelerinin buharda pişirilmesiyle hazırlanan ve sebze ya da etle servis edilen bir yemek 23.
- Harira çorbası 124. Mercimek, nohut, pirinç, domates ve baharatlarla hazırlanan çorba 14.
- Tagine 124. Et, sebzeler, baharatlar ve zeytinyağıyla pişirilen bir tencere yemeği 14.
- Mechoui 14. Baharatlarla marine edildikten sonra ateşte yavaşça pişirilen kuzu eti 14.
- Zaalouk 12. Közlenmiş patlıcan ezmesi olan soğuk bir meze 2.
- Pastilla 124. Tavuk veya güvercin eti, badem ve baharatlarla hazırlanan bir börek 14.
- Makouda 12. Yağda kızartılmış patates köfteleri 2.
- Mint (nane) çayı 1. Taze nane yaprakları ve yeşil çay ile hazırlanan bir içecek 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: