Buradasın
Ezogeli çorbasının püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ezogelin çorbasının püf noktaları şunlardır:
- Malzeme kalitesi: Malzemelerin taze ve kaliteli olması önemlidir 3.
- Bulgur ve pirincin haşlanması: Önceden haşlanan bulgur ve pirinç, çorbanın kıvamını ayarlar 12.
- Soğanın doğranması: Soğan rendelenmeyip, küçük küçük doğranmalıdır 12.
- Tavuk suyu kullanımı: Tavuk bulyon yerine ev yapımı tavuk suyu kullanmak lezzeti artırır 2.
- Karıştırma: Malzemeler eklendikten sonra tel çırpıcı ile karıştırılmalıdır; blender kullanılmamalıdır 12.
- Limon suyu: Çorba piştikten sonra yarım limon sıkılarak eklenmelidir 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: