Soğuk kahve yapmanın en güzel yolu için aşağıdaki tarifler ve püf noktaları dikkate alınabilir: 1. Cold Brew: İri öğütülmüş 1 su bardağı kahve çekirdeğini 4 su bardağı soğuk su ile kavanoza koyun ve buzdolabında 12-24 saat bekletin. 2. Klasik Buzlu Kahve: Bir shot espressoyu hazırlayın, bardağa buz koyun ve üzerine espressoyu ekleyin. 3. Frappe: 1 shot espressoyu soğutun, espresso, 1 tatlı kaşığı şeker ve 1 su bardağı soğuk sütü blenderda karıştırın. Püf noktaları: - Taze öğütülmüş kahve kullanmak, daha yoğun bir aroma sağlar. - Buz küplerini kahveyle birlikte yapmak, kahvenin daha soğuk kalmasını sağlar. - Sütlü kahveler için tam yağlı süt kullanmak daha kremalı bir doku elde etmeyi sağlar.