Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Üretim süreci:
- Temizleme: Susam tohumları yabancı maddelerden arındırılır 14.
- Kavrulma: Tohumların aroma ve tadı geliştirilir, yağ içeriği artırılır 14.
- Soğutma: Kavrulmuş susamlar soğutulur 4.
- Öğütme: Susamlar pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar öğütülür 14.
- Ambalajlama: Hijyenik koşullarda paketleme yapılır ve dağıtıma gönderilir 14.
Kullanım alanları:
- Gıda endüstrisinde çikolata, tatlı, sos, marinat ve unlu mamullerde kullanılır 14.
- Restoranlar, kafeler ve oteller tarafından toplu olarak ihraç edilir 1.
- Sağlık ve beslenme endüstrisinde ilgi görür 1.
Endüstriyel tahin, yüksek kalite standartlarına uygun, hijyenik koşullarda üretilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: