Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En yumuşak etler arasında şunlar bulunur:
- Bonfile 14. Dananın sırt ve arka kısmında bulunan, tamamen kemiksiz bir et parçasıdır 5.
- Antrikot 14. Dananın sırt bölgesinden elde edilen, yağlı ve yumuşak bir et türüdür 1.
- Küşleme 14. Koyun etinin, omurgadan çıkan ve sinir içermeyen bir et parçasıdır 4.
- Kontrfile 14. Bonfileye göre biraz daha sıkı yapıda olsa da yumuşak bir et çeşididir 2.
- T-Bone steak 14. Bonfile ve kontrfilenin arasında, kemikle birlikte alınan et parçasıdır 2.
Yağsız etleri tercih edenler için bonfile, yağlı et sevenler içinse antrikot daha uygun bir seçim olabilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: