Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En lezzetli deniz ürünlerinden bazıları şunlardır:
- Somon 135. Omega-3 yağ asitleri açısından zengin, lezzetli ve yağlı bir balık türüdür 15.
- Karides 135. Birçok farklı pişirme tekniğiyle hazırlanan çok yönlü bir deniz ürünüdür 35.
- Tuna (orkinos) 13. Sushi ve sashimi olarak tüketiminin yanı sıra konserve ve ızgara olarak da yaygın bir şekilde tüketilir 1.
- Istakoz 13. Lüks restoranlarda sıkça tercih edilen bir deniz mahsulüdür 5.
- Midye 135. Akdeniz mutfağının vazgeçilmezlerinden biridir 3.
- Yengeç 13. Lezzetli etli kısmıyla bilinen bir deniz mahsulüdür 3.
- Ahtapot 13. Akdeniz mutfaklarında, özellikle Yunanistan ve İtalya'da önemli bir yere sahiptir 1.
- Kalamar 135. Çıtır çıtır kızartılan sağlıklı ve lezzetli bir deniz ürünüdür 5.
- Deniz tarağı 135. Fransız mutfağının gözde besinlerindendir 5.
- Sardalya 25. Izgara, kızartma veya marine edilmiş olarak tüketilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: