En kolay ve pratik pastalardan biri muzlu rulo pasta olabilir. İşte tarifi: Malzemeler: Pandispanya için: 4 adet yumurta, 1 çay bardağı toz şeker, 1 çay bardağı un, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 paket vanilin. Krema için: 2,5 su bardağı süt, 3 yemek kaşığı un, 3 yemek kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tereyağı, 1 paket vanilin. İç ve süsleme: 2 adet muz, pudra şekeri (üzeri için), çikolata sosu veya rendelenmiş çikolata (isteğe bağlı). Yapılışı: 1. Pandispanya hazırlığı: Fırını 180°C'ye ısıtın. 2. Krema hazırlığı: Süt, un ve şekeri bir tencereye alın, orta ateşte sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirin. 3. Pastanın birleştirilmesi: Fırından çıkan pandispanyayı bir mutfak bezinin üzerine alın ve rulo şeklinde sarıp soğumaya bırakın. 4. Süsleme: Üzerine pudra şekeri serpiştirin.