Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En iyi dondurulmuş sebzeler arasında öne çıkanlar şunlardır:
- Brokoli 25. C ve K vitaminleri açısından zengindir, dondurulduğunda besin değerlerini ve lezzetini korur 25.
- Ispanak 25. Demir, kalsiyum ve A vitamini içerir, dondurulduğunda neredeyse tüm besin değerini korur 25.
- Havuç 25. Beta-karoten, K vitamini ve potasyum açısından zengindir, dondurulduğunda besinlerini ve tadını korur 25.
- Bezelye 25. Protein, lif ve C vitamini kaynağıdır, dondurulmuş hali de aynı faydaları sağlar 25.
- Karnabahar 25. Lif ve antioksidanlar açısından zengindir, kızartılarak veya pilav yapılarak kullanılabilir 25.
Ayrıca, Birds Eye, Green Giant ve Pictsweet gibi markalar da geniş ve çeşitli dondurulmuş sebze seçenekleriyle dikkat çekmektedir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: