Buradasın
En iyi dondurulmuş sebze hangisi?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En iyi dondurulmuş sebzeler arasında şunlar öne çıkmaktadır:
- Brokoli: C ve K vitaminleri açısından zengin olup, dondurulduğunda besin değerlerini ve lezzetini korur 13.
- Ispanak: Demir, kalsiyum ve A vitamini içerir, dondurulduğunda neredeyse tüm besin değerini korur 13.
- Havuç: Beta-karoten, K vitamini ve potasyum açısından zengindir, dondurulduğunda besinlerini ve tadını korur 1.
- Bezelye: Protein, lif ve C vitamini kaynağıdır, dondurulmuş hali de aynı faydaları sağlar 13.
- Karnabahar: Lif ve antioksidanlar açısından zengindir, kızartılarak veya pilav yapılarak kullanılabilir 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: