Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En iyi bal kabağı çeşidi kişisel tercihlere ve kullanım amacına göre değişiklik gösterebilir. İşte bazı popüler bal kabağı çeşitleri:
- Butternut Squash: Tatlı ve cevizli bir tada sahiptir, ince kabuklu ve soyulması kolaydır 23.
- Hokkaido Kabağı: Kestaneyi andıran hafif tatlı ve cevizli bir aromaya sahiptir, çorba, güveç ve unlu mamullerde kullanılır 23.
- Jarrahdale Bal Kabağı: Mavi-gri renkte, tatlı bir tada sahiptir ve turta ile kek yapımında kullanılır 23.
- Cinderella Bal Kabağı: Büyük, yuvarlak ve turuncu renktedir, çorba ve püre yapımında kullanılır 23.
- Galeux d'Eysines Bal Kabağı: Dünyanın en tatlı kabak türlerinden biridir, kızartma, ızgara ve fırınlama işlemlerinde kullanılır 23.
- Dickinson Bal Kabağı: Uzun boya ve sıkı bir ete sahiptir, pasta dolgularında kullanılır 23.
- Beyaz Bal Kabağı: Dışı beyaz, içi koyu turuncu renktedir, tatlı ve pürüzsüz bir ete sahiptir 23.
- New England Bal Kabağı: Tatlı bir tada sahiptir, turta, püre ve çorba yapımında kullanılır 23.
- Long Island Bal Kabağı: Büyük boyutlara sahiptir, lifli değildir ve parlak bir renge sahiptir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: