Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yemek için kullanılan bazı bal kabağı çeşitleri:
- Butternut Squash (Balkabağı) 12. Tatlı ve cevizli bir tada sahiptir, çorba, güveç, ekmek, yahni ve turtalarda kullanılır 12.
- Hokkaido Kabağı 12. İnce kabuklu ve turuncu renklidir, çorba, güveç ve unlu mamullerde tercih edilir 12.
- Jarrahdale Bal Kabağı 12. Tatlı bir tada sahiptir, turta ve kek yapımında kullanılır 12.
- Dickinson Bal Kabağı 13. Uzun boylu ve sıkı bir ete sahiptir, pasta ve turtalarda kullanılır 13.
- Beyaz Bal Kabağı 13. Dışı beyaz, içi koyu turuncu renklidir, tatlı dolgusu, püre ve yahnilerde kullanılabilir 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: