Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En güzel kakaolu ıslak kekin püf noktaları şunlardır:
- Malzemelerin Oda Sıcaklığında Olması: Tüm malzemeler oda sıcaklığında olmalıdır 13.
- Unun Elenmesi: Unun elenmesi, kekin daha iyi kabarmasını sağlar 13.
- Fırın Kapağının Açılmaması: Kek pişerken ilk 20 dakika fırın kapağı açılmamalıdır 13.
- Yumurtanın İyice Çırpılması: Yumurtaların şekerle iyice çırpılması, kekin kabarmasını artırır 34.
- Kakao ve Katı Malzemelerin Ayrı Karıştırılması: Kakao ve katı malzemeler ayrı bir kapta karıştırılıp, sıvı malzemelerle birleştirilmelidir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: