Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Havuç püresi yapımı için gerekli malzemeler:
- 1 çay bardağı bezelye 1;
- 1 parmak boyunda havuç 1;
- 1 çay bardağı su 1;
- Zeytinyağı (üzerine eklemek için) 1.
Hazırlanışı:
- Bezelyeleri ayıklayın ve havucu küçük parçalara ayırın 1.
- Tencereye bezelye, havuç ve suyu koyun 1.
- Kısık-orta ateşte yaklaşık 20 dakika, suyun çekilip sebzelerin yumuşayana kadar pişirin 1.
- Yemeği çatalla güzelce ezin 1.
- Üzerine yaklaşık bir yemek kaşığı sızma zeytinyağı koyup karıştırın 1.
- Soğuduktan sonra bebeğinize yedirin 1.
Not: Her bebeğin damak zevki, huyu ve alerjileri birbirinden farklı olduğu için, doktorunuza danışmanız önerilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: