Dr. Oetker Çikolata Aromalı Creme Ole Tarifi: Malzemeler: 200 g bitter çikolata veya kuvertür; 1 poşet Dr. Oetker Crème Olé Vanilya Aromalı; 2,5 su bardağı süt; 1 limon kabuğu rendesi; 1 çay bardağı öğütülmüş Antep fıstığı. Hazırlanışı: 1. Çikolata Kapların Hazırlanması: Çikolatayı benmari yöntemi ile eritin. Mini muffin kağıt kalıplarının iç kısmına ince bir tabaka halinde sürün. Kalıpları buzdolabında çikolatanın donması için bekletin. Donduktan sonra bir kat daha çikolata sürün ve tekrar buzdolabında bekletin. 2. Çiçeklerin Hazırlanması: Kalan çikolatayı benmari yöntemi ile eritin. Pişirme kağıdından huni hazırlayıp ucunu makasla kesin. Pişirme kağıdı üzerine çiçek desenleri çizin, çikolata donmadan üzerine Antep fıstığı serpin ve buzdolabında bekletin. 3. Dolgu ve Servis: Creme Ole'yi soğuk süt ile 3 dakika çırpın. Limon kabuğu rendesini ekleyip karıştırın. Krema sıkma torbasına doldurun. Hazırladığınız çikolata kalıplara şekilli sıkın. Antep fıstığı, limon kabuğu rendesi ve çiçek çikolatalarla süsleyip servis yapın.