Buradasın
Dondurulmuş içli köfte nasıl pişirilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Dondurulmuş içli köfte pişirmek için iki yöntem kullanılabilir:
- Kızartma:
- Derin bir tencereye veya kızartma tavasına yeterli miktarda sıvı yağ koyun ve yağın iyice ısınmasını bekleyin 1.
- Yağın sıcaklığı yaklaşık 175-180°C olmalıdır 1.
- Dondurulmuş içli köfteleri, çözdürmeden dikkatlice yağa bırakın 1.
- Köfteler kızarana kadar, genellikle 6-8 dakika pişirin 1.
- Altın rengi alana kadar pişirip, fazla yağını süzmek için kağıt havlu üzerine alın 1.
- Haşlama:
İçli köfteleri genellikle taze limon dilimleriyle, yoğurtla veya salatayla servis edebilirsiniz 1.
Çözdürülmüş içli köfte, kızartma sırasında dağılabilir veya iç harcı dışına çıkabilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: