Buradasın
Dondurucudan çıkan içli köfte nasıl kızartılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Dondurucudan çıkan içli köfteyi kızartmak için iki yöntem bulunmaktadır: çözdürmeden doğrudan kızartma veya tamamen çözüldükten sonra kızartma 23.
Çözdürmeden doğrudan kızartma yöntemi:
- Derin bir tencereye veya kızartma tavasına yeterli miktarda sıvı yağ koyun ve yağın iyice ısınmasını bekleyin 12.
- Yağın sıcaklığı yaklaşık 175-180°C olduğunda, dondurulmuş içli köfteleri dikkatlice yağa bırakın 1.
- Köfteler kızarana kadar (genellikle 6-8 dakika) pişirin ve altın rengi aldıklarında kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını süzün 1.
Tamamen çözüldükten sonra kızartma yöntemi:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: