Buradasın
Dondurulmuş çıtır piliç burgeri nasıl pişirilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Dondurulmuş çıtır piliç burgerinin nasıl pişirileceğine dair bazı yöntemler:
- Fırın: Önceden ısıtılmış fırında (200°C) 5 dakika ısıtılabilir 5.
- Tava: Orta ateşte yağsız tavada her bir yüzü 2,5 dakika olacak şekilde 5 dakika ısıtılabilir 5.
- Fritöz: Önceden ısıtılmış fritözde (180°C) 2 dakika kızartılabilir 5.
Pişirme öncesinde dondurulmuş ürünün çözülmesini beklememek önerilir 5.
Ayrıca, çıtır piliç burgerinin evde yapımı için aşağıdaki malzemeler kullanılabilir:
- Çıtır piliç için: 8 adet kemiksiz tavuk kalça, 3 su bardağı ayran, 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber, 1 çay kaşığı tuz, 1 diş sarımsak 4.
- Kaplama için: 2 su bardağı un, 1 tatlı kaşığı kuru kekik, 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber, 3 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber, 10 adet susamlı çubuk kraker 4.
- Kızartma için: 2 su bardağı sıvı yağ 4.
- Sos için: 2 yemek kaşığı mayonez, 1 yemek kaşığı hardal, 1 diş sarımsak, 3 adet kornişon turşu 4.
Çıtır piliç burgerinin tarifi yemek.com sitesinde mevcuttur 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: